top of page
antiek-inkopen-verkopen-inboedel-huis_edited_edited.jpg

Kringloopbedrijf Tol is een kringloopwinkel uit Egmond aan den Hoef die zich richt op de verkoop van tweedehands spullen. Kringloopbedrijf Tol beperkt de afvalstroom van vaak nog goede spullen en bevordert het hergebruik.

Over ons

Welkom en bedankt voor uw interesse in Kringloopbedrijf Tol. De oprichter Dico Tol is in 2013 begonnen met een eigen kringloopwinkel. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de regio. Met een klein maar hecht team voeren wij onze werkzaamheden uit binnen en rond de winkel. Ons voornaamste kenmerk is de kwaliteit van de spullen die wij verkopen, daar komt meer bij kijken dan alleen afstoffen. Bruikbare spullen worden bij ons altijd nagekeken om de kleinste onvolkomenheden aan het licht te brengen. Daarnaast repareren wij kleine beschadigingen en dergelijke om deze artikelen alsnog een kans voor een nieuw leven te geven.

U kunt ons volgen op onze social media, hier posten wij onder andere over: 

  • Nieuwe inventaris.

  • Afwijkende openingstijden tijdens bijvoorbeeld feestdagen.

  • Onze samenwerkingen.

  • Afgeronde klussen.

  • Bijzondere spullen.

Voor eventuele verdere informatie kunt u ons altijd bereiken via het contactformulier of via de telefoon. Daarnaast kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers voor aanvullende informatie en of vragen, dan staan wij u graag te woord!

marktplaats-logo_edited.png

VINDT ONS OOK OP MARKTPLAATS!

In ons uitgebreide assortiment vindt u diverse bijzondere items die wij online aanbieden vanuit de kringloop.

bottom of page