Professionele hulp bij verhuizen in de regio Egmond aan den Hoef

Een geheel verzorgde verhuizing

Er breekt een hectische tijd aan als u gaat verhuizen. Of u nu een verhuisbedrijf inschakelt of zelf verhuist, een goede voorbereiding is belangrijk. Kringloopbedrijf Tol zorgt voor het veilig inpakken, vervoeren en uitpakken van uw (waardevolle) spullen, inclusief gevoelige apparatuur en muziekinstrumenten. Naast de verhuizing zelf, biedt Kringloopbedrijf Tol nog meer, zoals het schoonmaken van uw oude huis, het uitvoeren van kleine klusjes, extra handen om uw kostbare bezittingen in te pakken, het ophangen van lampen, aansluiten van uw computer of het in elkaar zetten van uw kasten. U kunt Kringloopbedrijf Tol inschakelen voor allerlei hand- en spandiensten in de regio Egmond aan den Hoef. Ook hebben wij de nodige ervaring in het verhuizen van bedrijven. U kunt vertrouwen op ons vakmanschap en bent ervan verzekerd dat alle werkzaamheden goed worden uitgevoerd.

Verhuizen

Verhuizen kost altijd veel tijd en moeite, dus het is heerlijk als een professioneel verhuisbedrijf u de hele verhuizing van a tot z uit handen kan nemen. Wij staan klaar voor elke huiseigenaar en zijn gespecialiseerd in het verhuizen van ouderen. Hierbij bieden wij bovendien de volgende extra verhuisdiensten:

Inpakservice: wij pakken al uw spullen zorgvuldig in; de verhuizer weet de beste manieren om uw goederen goed beschermd te verpakken.

Montage- en demontageservice: van het (de)monteren van kasten en bedden tot het aansluiten van uw wasmachine of televisie; onze verhuizers regelen het vakkundig voor u.

Materialen: Kringloopbedrijf Tol kan alle benodigde materialen voor uw verhuizing leveren, zoals verhuisdozen, inpakpapier en noppenfolie. Ook kunt u bij ons een verhuislift, verhuiswagen, of afvalcontainer huren.

Vraag naar de mogelijkheden!

Piano of vleugel verhuizen

Het verhuizen van gevoelige apparatuur en instrumenten wordt niet door elk verhuisbedrijf opgepakt vanwege de moeilijkheidsgraad. Kringloopbedrijf Tol weet precies wat de beste manier is om deze complexe verhuizingen aan te pakken. Onze verhuizers zullen bijvoorbeeld uw piano of vleugel zorgvuldig verhuizen en hebben hiervoor de beschikking over alle benodigde materialen en apparatuur. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw waardevolle instrument in perfecte staat op de nieuwe bestemming aankomt.

Bedrijfsverhuizing

Kringloopbedrijf Tol verzorgt niet alleen particuliere verhuizingen, maar heeft ook veel ervaring met het verhuizen van bedrijven. Bedrijfsverhuizingen zijn vaak ingewikkeld, maar ons verhuisbedrijf zorgt ervoor dat uw inboedel zo snel mogelijk op een veilige manier ingepakt en vervoerd wordt en op de juiste plek geplaatst wordt in uw nieuwe bedrijfspand.

 

Wij maken gebruik van extra sterke verpakkingsmaterialen en pakken de laadruimte van de verhuiswagen zo in dat uw meubilair en waardevolle apparatuur, zoals computers, onbeschadigd aankomen. Door onze efficiënte werkwijze hoeft u uw werkzaamheden bovendien niet lang te onderbreken.

Neem contact op

Kringloopbedrijf Tol inschakelen voor de verhuizing van uw woning of bedrijfspand? Neem nu contact op via 06 - 36 33 43 33 of vul het contactformulier in.

Lamoraalweg 53 B

1934 CC Egmond aan den Hoef

06 - 36 33 43 33