Verhuizen of uw woning laten ontruimen in de regio Egmond aan den Hoef

Geheel verzorgd verhuizen

Er breekt een hectische tijd aan als u gaat verhuizen. Of u nu een verhuisbedrijf inschakelt of zelf verhuist, een goede voorbereiding is belangrijk. Kringloopbedrijf Tol kan zorgen voor het veilig inpakken, vervoeren en uitpakken van uw (waardevolle) spullen. Naast de verhuizing zelf, biedt Kringloopbedrijf Tol nog meer, zoals het schoonmaken van uw oude huis, het uitvoeren van kleine klusjes, extra handen om uw kostbare bezittingen in te pakken, het ophangen van lampen, aansluiten van uw computer of het in elkaar zetten van uw kasten. U kunt Kringloopbedrijf Tol inschakelen voor allerlei hand- en spandiensten in de regio Egmond aan den Hoef. Wij hebben ervaring en u kunt vertrouwen op ons vakmanschap. U bent ervan verzekerd dat alle werkzaamheden goed worden uitgevoerd.

Onze verhuisdiensten

Inpakservice

Heeft u een paar extra handen nodig om uw spullen zorgvuldig in te pakken? U kunt dit natuurlijk zelf uitvoeren, maar u kunt het ook uitbesteden aan uw verhuizer van Kringloopbedrijf Tol. Het voordeel hiervan is dat de verhuizer de beste manieren weet om uw goederen goed beschermd te verpakken.

Vraag naar de mogelijkheden!

Uw woning laten ontruimen

Bij het ontruimen van een woning komen verschillende dingen kijken. Het is niet alleen een kwestie van inpakken en vloerbedekking verwijderen. Er is vrijwel altijd sprake van een inboedel die achterblijft en een strikte verwachting van een verhuurder of makelaar. Een woning ontruimen is dan ook een klus die al snel veel tijd en energie vergt. Tijd en energie die u waarschijnlijk niet of slechts beperkt heeft. Juist daarom is het fijn om een betrouwbaar bedrijf in te schakelen voor de ontruiming.

 

Het goed bekijken van de inboedel is belangrijk. Wij weten dat dit op zorgvuldige wijze moet gebeuren, zodat alle goederen de juiste bestemming krijgen. De woning moet vaak helemaal in lege en originele staat worden opgeleverd en goed worden schoongemaakt. Ook herstelwerkzaamheden kunnen nodig zijn. Wilt u dat dit allemaal goed voor u wordt geregeld, maar heeft u hiervoor zelf geen tijd? Kringloopbedrijf Tol doet het graag voor u! Door onze manier van werken weet u zeker dat uw woningontruiming in de regio Egmond aan den Hoef tot in de puntjes wordt geregeld.

Ontruimingswerkzaamheden

De ontruimingswerkzaamheden die wij veelal uitvoeren zijn onder andere:

  • Inpakken en verpakken van klein goed

  • Alle goederen uit de woning halen

  • Restproducten correct afvoeren

  • Verwijderen van vloerbedekking

  • Kleine herstelwerkzaamheden

  • Grondig reinigen van keuken en badkamer

  • Bezemschoon opleveren van de woning

  • Schilderswerkzaamheden

  • Reparatie aan deuren, terugplaatsen deuren

  • Opschonen van tuinen

Bij een woningontruiming komen vaak allerlei zaken kijken, waarmee u op voorhand misschien geen rekening hield. Daarnaast heeft u bij een woningontruiming vaak te maken met tijdsdruk en met andere zaken die om aandacht schreeuwen. Wilt u dat de woningontruiming goed is geregeld? Informeer dan bij Kringloopbedrijf Tol in Egmond aan den Hoef naar de mogelijkheden

Neem contact op

Kringloopbedrijf Tol inschakelen voor uw verhuizing of woningontruiming? Neem nu contact op.

Lamoraalweg 53 B

1934 CC Egmond aan den Hoef

06 - 36 33 43 33